Home » 2018 » október

Monthly Archives: október 2018

Euroskills Budapest 2018

EuroSkills Budapest 2018

2018. szeptember 26-28 között Magyarország rendezhette meg az EuroSkills-t, a Szakmák Európa-bajnokságát Budapesten. A SzakmaSztár versenysorozathoz hasonló rendezvény kiemelt szakmai jelentőséggel bír, hisz az életünkhöz szükséges szakmák szinte mindegyike képviseltetve volt e neves rendezvényen. A szervezésben oroszlánrészt vállaló Magyar Kereskedelmi és Iparkamara – gondolva a szakmai oktatás fontosságára és a tapasztalatszerzés lehetőségére – a magyarországi iskolák számára lehetőséget biztosított a rendezvény meglátogatására. Ehhez a kamara utazási lehetőséget, úti csomagot és ingyenes belépőt biztosított a látogatók számára. Iskolánkból szeptember 27-án 20 tanuló és 2 kísérő tanár utazhatott autóbusszal Budapestre, hogy
megtekintse a versenyt és a többi szakmai rendezvényt. Tanulóink nagy érdeklődéssel kapcsolódtak be a „Try a skill” szigetek (Próbáld ki készségeidet) érdekes feladataiba is. A rendezvényen való részvétel lehetőségét és a szervezést ezúton is köszönjük a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának.

Szelet a Vitorlába (2018)

„Szelet a Vitorlába” pályaválasztási kiállítás

2018. október 09-10-én iskolánk részt vett a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal általrendezett „Szelet a Vitorlába” pályaválasztási kiállításon. Egy belső standon és egy külső helyszínen mutathattuk be a 2019/20-as tanévre szóló szakképzési kínálatunkat a nyolcadikosok diákok számára.Iskolánk szeretettel várta standjain azokat a tanulókat, akik érdeklődnek a vendéglátás-turisztika, kereskedelem-marketing üzleti adminisztráció, szakács, cukrász, pincér illetve a mezőgazdasági gépész, ipari gépész, eladó szakmák iránt.Belső standunkon mézeskalács díszítésben ügyeskedhetnek az érdeklődők és különleges formájú szalvétákat hathattak.Külső standjainkon ételkóstolással várták az érdeklődőket illetve a bátrak kipróbálhatják a traktorvezetést is.
Intézményünk bemutatkozott a Lovarda színpadán is. Műsorszám címe: Zene Bocskai korából volt, előadók Sándor Fanni 10/B osztályos tanuló és Bálint Lajos felkészítő tanár voltak.

Beiskolázási terv

Nyílt napok a Bocskaiban

Kedves Diákok! Kedves Szülők!

 

Iskolánk minden érdeklődőt szeretettel vár nyílt napjain az alábbi időpontokban:

Nyitott kapuk napja: 2018.november 7. (8:00-), szerda

Nyitott kapuk napja: 2018. november 20. (8:00-), kedd

Változatos programjaink jó lehetőséget kínálnak arra, hogy mindenki közelebbről megismerkedhessen az iskola belső életével, az általunk oktatott szakmákkal.

Események

Nincsenek közelgő események