Home » 2018 » május

Monthly Archives: május 2018

Jubileumi ünnepség

2018. május 30-án ünnepelte iskolánk fennállásának 120. évfordulóját. A jubileumi esemény alkalmából nagyszabású rendezvénysorozat lebonyolítására került sor. Az ünnepséget jeles vendégek tisztelték meg jelenlétükkel. A 10 órától kezdődő műsort énekes előadás, fuvola bemutató, a Csergető Néptáncegyüttes szórakoztató produkciója és a Hollóének Hungarica Régizene együttes színvonalas dalos múltidézése színesítette. Az iskola volt tanulója (Molnár Alexandra) felidézte diákéveit és díszszalagot kötött az intézmény zászlajára. A múltidéző műsorban díjak átadására is sor került. Bocskai Emlékplakett jutalomban részesültek az iskola hosszú időn át tartó aktív segítéséért: id. Pinczés Károly, a Hajdúszoboszlói Vendéglátók Egyesülete (a díjat átvette: Máté Lajos) és a Hungarospa Zrt. (a díjat átvette: Czeglédi Gyula). A jutalmakat Harsányi István tagintézmény-vezető adta át.

Az iskola a jubileum alkalmából rajzpályázatot is hirdetett, a három legjobb alkotás oklevél- és könyvjutalomban részesült. Az elismeréseket Papp Gábor, a Berettyóújfalui Szakképzési Centrum szakmai főigazgató-helyettese adta át.

Az ünnepi műsor zárásaként emlékfák elültetésére került sor. Három fa került elhelyezésre az udvaron. Egyet az intézmény fenntartójának képviselői, egyet az iskola vezetősége, egyet pedig a tanulók képviselői ültettek el.  A délután hátralévő része jó hangulatban, kellemes beszélgetésekkel telt az iskola Aulájában rendezett állófogadáson.

        

 

Események

Nincsenek közelgő események